Aκτινολογικό
Αγγειοχειρουργικό Kέντρο
Αναίμακτη Aξονική στεφανιογραφία
Αξονικές τομογραφίες
Γαστρεντερολογικό Κέντρο
Γυναικολογικό
Δερματολογικό - Ιατρείο Πλαστικής - Επανορθωτικής   Χειρουργικής & Laser
Διαβητολογικό - Αιματολογικό
Διαιτολογικό - Διατροφολογικό
Ενδοκρινολογικό
Ιατρείο μαστού - Μαστογραφίες
Ιατρείο Πρώτων Βοηθειών - Χειρουργικό / Νευροχειρουργικό   Ιατρείο
Καρδιολογικό Κέντρο
Μαγνητικές τομογραφίες - Aνοιχτός μαγνητικός τομογράφος
Μικροβιολογικό Εργαστήριο
Νευρολογικό
Ορθοπεδικό - Ρευματολογικό - Τμήμα πελματογραφημάτων
Ουρολογικό Ιατρείο
Οφθαλμολογικό Κέντρο
Παθολογικό
Παιδιατρικό - Παιδοχειρουργικό
Πνευμονολογικό - Έλεγχος αλλεργίας & Αναπνευστικών   παθήσεων - Έλεγχος Αναπνευστικής λειτουργίας στον ύπνο
Τμήμα ελέγχου οστεοπόρωσης
Τμήμα υπερήχων
Ωτορινολαρυγγολογικό Τμήμα
Ελληνικά English
Είσοδος Μελών    Αναζήτηση    FAQ     Έντυπα Ενημέρωσης    Κοινωνική ευθύνη    Ιατρικό Λεξικό
           X
ΠΡΟΦΙΛ    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ    ΠΑΡΟΧΕΣ    ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ    ΝΕΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣΗ ιστοσελίδα www.expressiatriko.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την παροχή πληροφοριών στους επισκέπτες/χρήστες της. Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες που προσφέρει ο διαδικτυακός τόπος της EXPRESS SERVICE (στο εξής "η ιστοσελίδα") διατίθενται στους επισκέπτες/χρήστες αυστηρά για προσωπική χρήση και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς. Ο επισκέπτης/χρήστης του διαδικτυακού τόπου της EXPRESS SERVICE σε περίπτωση που διαφωνεί με τους όρους χρήσης και δεν αποδέχεται τις προϋποθέσεις να μην προχωρήσει στην χρήση της ιστοσελίδας.

Οποιαδήποτε ιατρική πληροφορία και περιεχόμενο που περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.expressiatriko.gr, παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη αυστηρά για ενημέρωση και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν τις συμβουλές και θεραπείες των επαγγελματιών ιατρών.

Σε περίπτωση που πάσχετε από κάποια ασθένεια-νόσο, συμβουλευτείτε και επισκεφθείτε άμεσα τον αρμόδιο εξειδικευμένο ιατρό σας για περαιτέρω συμβουλές και θεραπεία. Συνεπώς, οι επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού τόπου της EXPRESS SERVICE αναλαμβάνουν με δική τους προσωπική ευθύνη την οποιαδήποτε χρήση πληροφορίας και ιατρικής συμβουλής που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας.

Το σύνολο του περιεχόμενο της ιστοσελίδας(γραφικά, προγράμματα, δεδομένα, λογότυπα αποτελεί ιδιοκτησία της EXPRESS SERVICE και οποιαδήποτε χρήση του δεν επιτρέπεται καθώς προστατεύεται από τις διατάξεις της Ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας. Οποιαδήποτε χρήση ή εκμετάλευση περιεχομένου της ιστοσελίδας www.expressiatriko.gr δεν επιτρέπεται χωρίς έγγραφη άδεια της EXPRESS SERVICE.

Περεταίρω ενημερώνουμε ότι οι σύνδεσμοι τρίτων που προβάλλονται στην ιστοσελίδα υπάρχουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών και για τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτούς τους συνδέσμους δεν ευθύνεται η EXPRESS SERVICE καθώς το περιεχόμενο τους διαμορφώνεται με αποκλειστική ευθύνη αυτών.

Στην EXPRESS SERVICE σεβόμαστε και διαφυλάσσουμε την ιδιωτικότητα όλων όσων επισκέπτονται τις ιστοσελίδες μας. Τα στοιχεία που συλλέγουμε για σας πρόκειται να αξιοποιηθούν κυρίως για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε αυτό που έχετε ζητήσει και δευτερευόντως για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Για τον σκοπό αυτό αξιοποιούμε κατάλληλα όλες τις πληροφορίες.

Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που σας προσδιορίζουν, όπως το όνομα, το e-mail ή η ταχυδρομική σας διεύθυνση. Η EXPRESS SERVICE δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα από εσάς εκτός από την περίπτωση κατά την οποία εσείς παρέχετε αυτά τα δεδομένα (π.χ. κατά την εγγραφή σε ενημερωτικά ταχυδρομεία, λαμβάνοντας μέρος σε μια έρευνα, σε διαγωνισμό ή κλήρωση, παραγγελία δειγμάτων ή φυλλαδίων, ή ζητώντας πληροφορίες) και συναινείτε στη χρήση τους.

Αποθηκεύουμε, χρησιμοποιούμε, ή μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο με τη συγκατάθεσή σας και στον βαθμό - με σεβασμό ως προς το περιεχόμενο και τον χρόνο - που απαιτείται σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, π.χ. για να απαντάμε στις ερωτήσεις ή τις ανησυχίες σας, να ικανοποιούμε τα αιτήματά σας ή να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα αποτελέσματα ενός διαγωνισμού ή κλήρωσης.

Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι κάποιο περιεχόμενο του www.expressiatriko.gr προσβάλλει και καταπατά τα πνευματικά σας δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με το αρμόδιο τμήμα που αναφέρεται παρακάτω και επισημάνετέ μας το συγκεκριμένο περιεχόμενο, όπως και την αυθεντική του έκδοση ή την ηλεκτρονική διεύθυνση.Επικοινωνήστε μαζί μας:

EXPRESS SERVICE, ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
ΚΑΘ. ΡΩΣΣΙΔΗ 2, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Τ.Κ.54655-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2310402920
E-MAIL:info@expressiatriko.gr

 
 
 
EXPRESS SERVICE - COPYRIGHT 2014
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis