Aκτινολογικό
Αγγειοχειρουργικό Kέντρο
Αναίμακτη Aξονική στεφανιογραφία
Αξονικές τομογραφίες
Γαστρεντερολογικό Κέντρο
Γυναικολογικό
Δερματολογικό - Ιατρείο Πλαστικής - Επανορθωτικής   Χειρουργικής & Laser
Διαβητολογικό - Αιματολογικό
Διαιτολογικό - Διατροφολογικό
Ενδοκρινολογικό
Ιατρείο μαστού - Μαστογραφίες
Ιατρείο Πρώτων Βοηθειών - Χειρουργικό / Νευροχειρουργικό   Ιατρείο
Καρδιολογικό Κέντρο
Μαγνητικές τομογραφίες - Aνοιχτός μαγνητικός τομογράφος
Μικροβιολογικό Εργαστήριο
Νευρολογικό
Ορθοπεδικό - Ρευματολογικό - Τμήμα πελματογραφημάτων
Ουρολογικό Ιατρείο
Οφθαλμολογικό Κέντρο
Παθολογικό
Παιδιατρικό - Παιδοχειρουργικό
Πνευμονολογικό - Έλεγχος αλλεργίας & Αναπνευστικών   παθήσεων - Έλεγχος Αναπνευστικής λειτουργίας στον ύπνο
Τμήμα ελέγχου οστεοπόρωσης
Τμήμα υπερήχων
Ωτορινολαρυγγολογικό Τμήμα
Ελληνικά English
Είσοδος Μελών    Αναζήτηση    FAQ     Έντυπα Ενημέρωσης    Κοινωνική ευθύνη    Ιατρικό Λεξικό
           X
ΠΡΟΦΙΛ    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ    ΠΑΡΟΧΕΣ    ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ    ΝΕΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 


Αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας καλωσορίζω στην EXPRESS SERVICE, έναν επιχειρηματικό όμιλο με παροχές υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του όπως της Οδικής Βοήθειας Οχημάτων, ΚΤΕΟ και Ιατρικής Εξυπηρέτησης τον οποίο έχω την τιμή να υπηρετώ από τα θεμέλια της ίδρυσής του Ιατρικού του Τμήματος το 1986.

Πριν από 30 χρόνια η EXPRESS SERVICE, γνωστή ως τότε για υπηρεσίες της με έμφαση στην ποιότητα και την ταχύτητα παροχής των υπηρεσιών της, τόλμησε και πέτυχε να αναπτύξει τις δραστηριότητες της στο χώρο της Υγείας και συγκεκριμένα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (Π.Φ.Υ.). Ο σωστός σχεδιασμός της από τον ιδρυτή της και πρόεδρο Ιωάννη Ραπτόπουλο, οδήγησε την επιχείρηση στο να αποκτήσει πλήρως την εμπιστοσύνη των συνδρομητών της αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου και σε αυτό τον τομέα, αναδεικνύοντας την κοινωνική υπευθυνότητα της με "πράξεις" και όχι μόνο με λόγια. Σε όλη τη διαδρομή της για την επίτευξη του στόχου αυτού λειτούργησε κάνοντας προσεκτικά βήματα και υποσχόμενη στους συνδρομητές που την εμπιστεύονταν όλα αυτά τα χρόνια, μόνο υπηρεσίες που μπορούσε να υλοποιήσει και τις πρόσφερε σε ικανοποιητικό βαθμό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποκτήσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των συνδρομητών της και να καθιερωθεί σαν η καλύτερη επιχείρηση της Ελλάδος και στον τομέα της πρωτοβάθμιας Υγείας, κάτι που το διατηρεί μέχρι σήμερα.

Η EXPRESS SERVICE ως επιχείρηση, έκρινε σκόπιμη τη σφυρηλάτηση όσο το δυνατόν στενότερων δεσµών µε το "κοινό" των συνδρομητών της. Είχε και έχει μεγάλη σημασία για την επιχείρηση ο συνδρομητής της να την εμπιστεύεται. Ο σοβαρότερος και υψηλότερος λοιπόν στόχος μας ήταν και είναι, μέσα από αυτές τις ιδιαίτερες ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ της επιχείρησης και των συνδρομητών της ,που βασίζονταν στην αλήθεια, το σεβασµό του ανθρώπου, την καλή θέληση, την αμοιβαία κατανόηση και τη σωστή επικοινωνία, να αναλάβουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να φροντίζουμε με τον καλύτερο τρόπο τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν το πολυτιμότερο αγαθό τους, την Υγεία τους! Βέβαια και εμείς εισπράξαμε όλα αυτά τα χρόνια μεγάλη ικανοποίηση και συγκίνηση από τους ίδιους μας τους συνδρομητές, οι οποίοι έχουνε γίνει "κοινωνοί" των επιτευγμάτων του οργανισμού μας και των προσφορών του προς το κοινωνικό σύνολο. Είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για όλους μας και ευχαριστούμε θερμά γι αυτό.

Σήμερα έχουμε μία ασύγκριτα δυναμική οργάνωση από επίλεκτους επιστήμονες και προσωπικό καθώς και άλλα ικανά στελέχη και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με σίγουρα και μεγάλα βήματα προς νέους στόχους για την ακόμη καλύτερη προσφορά υπηρεσιών στους συνδρομητές μας.

Είναι τεράστια τιμή αλλά και παράλληλα μεγάλη ευθύνη για εμάς η εξυπηρέτηση των συνδρομητών μας και η φροντίδα της Υγείας τους στο μέγιστο βαθμό! Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε στις υγειονομικές-ιατρικές εγκαταστάσεις μας σύντομα και να σας κρατήσουμε κοντά μας.


Με εκτίμηση,

Μιχάλης Σωτηρίου
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
EXPRESS SERVICE
ΙΑΤΡΟΣ-Ειδικός Παθολόγος


Αγαπητοί φίλοι,
σας καλωσορίζω στη νέα ιστοσελίδα μας.

Πριν από 30 χρόνια μια πρωτοποριακή ιδέα που είχε ο ιδρυτής και Πρόεδρος της εταιρείας μας Κος Ιωάννης Ραπτόπουλος, ξεκίνησε να γίνεται πραγματικότητα. Γεννήθηκε έτσι το Ιατρικό Τμήμα του ομίλου της EXPRESS SERVICE. Το ξεκίνημα με βρήκε να εργάζομαι στην Οδική Βοήθεια του Ομίλου στα παραγωγικά τμήματα. Δε μπορούσα να φανταστώ τότε την εξέλιξη που θα είχε αυτό το εγχείρημα του Ομίλου μας. Ξεκίνησε με παροχές αρχικά, που ήταν ενταγμένες στην κάλυψη που είχε ο συνδρομητής της Οδικής Βοήθειας με την προσφορά επίσκεψης ιατρού στο σπίτι.

Το όραμα τότε ήταν να προσφέρουμε ιατρική κάλυψη σε όλους τους υποσταθμούς οδικής βοήθειας του Ομίλου μας. Έτσι, αν συνέβαινε οποιοδήποτε περιστατικό έκτακτης ανάγκης στους ανθρώπους που κινούνταν σε όλο το Εθνικό οδικό δίκτυο, να ήταν κάτω από την ομπρέλα προστασίας της EXPRESS SERVICE στην Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, το κράτος θεώρησε ότι δεν ήταν δική μας δουλειά και ότι θα αντιμετώπιζε το ίδιο την ανάγκη αυτή.

Έτσι, ο προσανατολισμός της εταιρείας κατευθύνθηκε προς τη δημιουργία και οργάνωση του Ιατρικού Κέντρου της EXPRESS SERVICE.

Η αρχική υποδομή υπήρχε. Ήταν η υπηρεσία "ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ", μια υπηρεσία που παγκοσμίως δεν παρείχε κανένας φορέας, τουλάχιστον με τον τρόπο που πρόσφερε και προσφέρει η εταιρεία μας μέχρι και σήμερα. Η εικοσιτετράωρη κάλυψη τριακόσιες εξήντα πέντε μέρες το χρόνο, ήταν και είναι μοναδική για τα χρονικά της Ιατρικής εξυπηρέτησης. Χιλιάδες ζωές οφείλουν τη σωτηρία τους σε αυτήν την υπηρεσία.

Παράλληλα, άρχισε να ενισχύεται για την υποστήριξη αυτής της υπηρεσίας η υποδομή του Ιατρικού μας Κέντρου, σε σημείο που σήμερα να υποστηρίζεται σε όλες τις ειδικότητες των ιατρών και διαγνωστικά με πλήρες Μικροβιολογικό Εργαστήριο και Ακτινολογικό Κέντρο.

Η αρχική ιδέα του οραματιστή και ιδρυτή του Ομίλου μας, παρόλη την εξέλιξη, παραμένει ανέπαφη, γνήσια όπως τότε και επικαιροποιημένη σ' ένα καλύτερο μέλλον προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Ομπρέλα φροντίδας και ασφάλειας για τον άνθρωπο, μακριά από ιδιοτέλειες και προσωπικά οφέλη, για υγεία προσιτή σε όλους τους συνανθρώπους μας.

Φίλοι μου, ο Όμιλος της EXPRESS SERVICE σας Καλωσορίζει στην Οικογένεια του.

Σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε και στο χώρο μας, για να νιώσετε και από κοντά τη ζεστασιά και την αίσθηση ασφάλειας που προσφέρει η Ιατρική μας Εξυπηρέτηση.


Με φιλικούς Χαιρετισμούς,

Καββαδάς Ιωάννης
Γενικός Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών


Προφίλ Εταιρείας

Το 1992 υλοποιείται ένα εξαιρετικά απαιτητικό σχέδιο στον χώρο της υγείας από την EXPRESS SERVICE ιδρύοντας την Ιατρική Εξυπηρέτηση με αποκλειστικό στόχο την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Με καινοτομίες και παγκόσμιες πρωτοτυπίες, επιθυμεί να είναι κοντά στον άνθρωπο παρέχοντας το πραγματικό αίσθημα της ασφάλειας.

Η ταχεία εξυπηρέτηση, η υψηλής ποιότητας υπηρεσία και η άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού, κληροδοτήθηκε από τη μητρική εταιρεία της EXPRESS SERVICE-Οδική Βοήθεια, της οποίας τα κύρια χαρακτηριστικά είναι η απόλυτη συνέπεια, ο σεβασμός προς το συνδρομητή, η άριστη τεχνογνωσία αλλά και η απόλυτη κατανόηση των ανθρωπίνων αναγκών. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την συνεχή ανάπτυξη και την εξέλιξη της τεχνολογίας, καθιστούν μοναδική την υπηρεσία μας, η οποία παρέχεται επί 24ωρης βάσης και 365 μέρες το χρόνο με τα δικά μας μέσα στις δικές μας εγκαταστάσεις.

Η EXPRESS SERVICE Ιατρική Εξυπηρέτηση δεν είναι μόνο μια υπόσχεση, είναι άμεσες ορατές και χειροπιαστές υπηρεσίες που έχει τη δυνατότητα να τις απολαύσει ο οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτου ηλικίας ή κατάστασης στην οποία βρίσκεται.


Το Όραμα μας

Το όραμά μας έχει διπλό στόχο. Αρχικά, να στηρίζει τον πολίτη σε θέματα υγείας εμπλουτίζοντας συνεχώς τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της καθώς και να στηρίξει τον συνάνθρωπο με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και πρόδηλο επαγγελματισμό.

Φιλοσοφία της επιχείρησης ήταν να γίνει μέλος της οικογένειας, να μπει και να ζει μέσα στο σπίτι, να αισθάνονται όλοι την ασφάλεια της αόρατης παρουσίας της, να κυκλοφορεί στο μυαλό στην καρδιά και στον αέρα. Να είναι "πανταχού παρών και τα πάντα πληρών" στο θέμα της υγείας. Να είναι αυτή που αγκαλιάζει, θεραπεύει, συμβουλεύει και καθοδηγεί όσους την εμπιστεύονται. Να είναι καλός και απαραίτητος σύντροφος της ζωής τους και όλα αυτά χωρίς περιττές δαπάνες και ταλαιπωρίες.


Οι Άνθρωποι μας

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, (ειδικοί ιατροί, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, διοικητικό προσωπικό, γραμματείς υποδοχής κ.α.) σε συνδυασμό με τα πλήρως εξοπλισμένα ιατρεία και εργαστήρια (μικροβιολογικό, ακτινολογικό) είναι πάντα έτοιμοι να υποδεχτούν τον συνδρομητή σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον και να τον εξυπηρετήσουν σε ο,τιδήποτε και αν χρειαστεί.

Η υπηρεσία μας "ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοτυπία κάνοντας τον συνδρομητή αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα να νιώθουν το απόλυτο αίσθημα ασφάλειας. Σε 24ωρη βάση όλο το χρόνο χωρίς διακοπές και αργίες τέσσερις ειδικότητες ιατρών (καρδιολόγος, παθολόγος, παιδίατρος, χειρουργός) με τα οχήματα μας βρίσκονται σε κομβικά σημεία σε γειτονιές και πλατείες της Θεσσαλονίκης για να σπεύσουν δίπλα στον συνδρομητή μας για ο,τιδήποτε χρειαστεί. Πολλές καρδιές χτυπούν ακόμη, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση αυτής της υπηρεσίας.

Η εταιρεία μας αντιλαμβανόμενη τις αυξανόμενες ανάγκες των ανθρώπων στην 20ετή πορεία της, συνεχίζει να επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς, με μεγάλες επενδύσεις και εμπλουτισμό των υπηρεσιών της, ώστε να εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τον κόσμο που την τιμάει και της εμπιστεύεται το πολυτιμότερο αγαθό "την Υγεία του".

 
 
 
EXPRESS SERVICE - COPYRIGHT 2014
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis