Aκτινολογικό
Αγγειοχειρουργικό Kέντρο
Αναίμακτη Aξονική στεφανιογραφία
Αξονικές τομογραφίες
Γαστρεντερολογικό Κέντρο
Γυναικολογικό
Δερματολογικό - Ιατρείο Πλαστικής - Επανορθωτικής   Χειρουργικής & Laser
Διαβητολογικό - Αιματολογικό
Διαιτολογικό - Διατροφολογικό
Ενδοκρινολογικό
Ιατρείο μαστού - Μαστογραφίες
Ιατρείο Πρώτων Βοηθειών - Χειρουργικό / Νευροχειρουργικό   Ιατρείο
Καρδιολογικό Κέντρο
Μαγνητικές τομογραφίες - Aνοιχτός μαγνητικός τομογράφος
Μικροβιολογικό Εργαστήριο
Νευρολογικό
Ορθοπεδικό - Ρευματολογικό - Τμήμα πελματογραφημάτων
Ουρολογικό Ιατρείο
Οφθαλμολογικό Κέντρο
Παθολογικό
Παιδιατρικό - Παιδοχειρουργικό
Πνευμονολογικό - Έλεγχος αλλεργίας & Αναπνευστικών   παθήσεων - Έλεγχος Αναπνευστικής λειτουργίας στον ύπνο
Τμήμα ελέγχου οστεοπόρωσης
Τμήμα υπερήχων
Ωτορινολαρυγγολογικό Τμήμα
Ελληνικά English
Είσοδος Μελών    Αναζήτηση    FAQ     Έντυπα Ενημέρωσης    Κοινωνική ευθύνη    Ιατρικό Λεξικό
           X
ΠΡΟΦΙΛ    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ    ΠΑΡΟΧΕΣ    ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ    ΝΕΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
Κατ΄ οίκον Ιατρική Εξυπηρέτηση (ιατρός στο σπίτι και ασθενοφόρο) για οποιοδήποτε περιστατικό όλο το 24ωρο.

Η υπηρεσία « ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ » είναι μια παγκόσμια καινοτομία της EXPRESS SERVICE. Μέχρι στιγμής δεν προσφέρεται πουθενά στον κόσμο όπως προσφέρεται από την EXPRESS SERVICE και αυτό την καθιστά μοναδική και ασυναγώνιστη στο είδος της. Με ένα απλό τηλεφώνημα όλο το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο ακόμα και τις αργίες, παθολόγοι, καρδιολόγοι, παιδίατροι, χειρουργοί είναι σε ετοιμότητα και εγρήγορση να προσφέρουν την τεχνογνωσία τους και τις ιατρικές τους υπηρεσίες, από την πιο απλή αδιαθεσία ( π.χ. πονοκέφαλος , γρίπη κ.α. ) μέχρι το πιο σοβαρό περιστατικό (πολλές καρδιές χτυπούν χάρη σε αυτή την υπηρεσία). Ακόμη και κατά τις μεγάλες αργίες ( Χριστούγεννα , Πρωτοχρονιά, Πάσχα κ.α. ) και όλο το 24ωρο ο πολίτης είναι σε θέση να δει τα ασθενοφόρα και τα οχήματα της EXPRESS SERVICE να διασχίζουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης ή να βρίσκονται σταθμευμένα στις γειτονιές της πόλης περιμένοντας το κάλεσμα του συνανθρώπου για να επέμβουν και να του παράσχουν τη βοήθεια που χρειάζεται.

Πολλοί λόγοι καθιστούν την EXPRESS SERVICE μοναδική στον κόσμο σχετικά με την συγκεκριμένη υπηρεσία.

1 - Η ποιότητα, η αμεσότητα και η αξιοπιστία της υπηρεσίας (η EXPRESS SERVICE μας έχει συνηθίσει να μην αφήνει τίποτα στην τύχη του).
2 - Το δικαίωμα του συνδρομητή να καλέσει ιατρό όσες φορές επιθυμεί χωρίς περιορισμό.
3 - Το δικαίωμα του συνδρομητή να εξαλείψει τις φοβίες του καλώντας τον ιατρό όποτε ο ίδιος κρίνει ή και νομίζει ότι χρειάζεται βοήθεια
4 - Η EXPRESS SERVICE με αυτό τον τρόπο παρέχει το αίσθημα της ασφάλειας όχι μόνο στον συνδρομητή αλλά και σε όσους τον αγαπούν . Είναι μοναδικό το αίσθημα να ξέρει κανείς - όπου κι αν βρίσκεται - ότι ο ιατρός της EXPRESS SERVICE απέχει μόλις ένα τηλεφώνημα από τα αγαπημένα του πρόσωπα, όποτε αυτά τον χρειάζονται και όσες φορές τον χρειάζονται .

Επίσης η EXPRESS SERVICE διαθέτει έναν επαρκή αριθμό ασθενοφόρων για διακομιδή και φροντίζει για τη μεταφορά του συνδρομητή από και προς την κατοικία του προκειμένου να υποβληθεί σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη και check up.

Η υπηρεσία «ιατρός στο σπίτι και ασθενοφόρο» προσφέρεται σε απεριόριστο αριθμό ετησίως και χωρίς επιπλέον επιβάρυνση παρέχονται αποκλειστικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στην εγγύς αυτής περιοχής που περικλείεται και συμπεριλαμβάνει τους κατωτέρω Δήμους και Κοινότητες: Καλοχώρι, Νέα Μαγνησία, Ωραιόκαστρο, Νέα Ευκαρπία, Φίλυρο, Ασβεστοχώρι, Εξοχή, Πανόραμα, Θέρμη, Τριάδι, Νέα Ραιδεστό, Νέο Ρύσσιο, Ταγαράδες, Αγία Τριάδα.


 
 
 
EXPRESS SERVICE - COPYRIGHT 2014
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis